Бажаєте втілити Ваш проект в реальність?

Фото Проекту

4 5

Деталі Проекту

РОЗТАШУВАННЯ
Івано-Франківськ
КЛІЄНТ
Приватний клієнт
ПРОДУКЦІЯ
Паркан Ранчо Односторонній. Колір RAL – 7024 матовий
МОНТАЖ
дилер

Фотогалерея Проекту

Фотогалерея Проекту

Паркан Ранчо Односторонній

Огорожа «Ранчо» односторонній в Івано-Франківську з високою універсальністю і хорошими показниками надійності і довговічності. Для огорожі котеджу клієнт обрав модель “Ранчо М” з шириною ламелей 100 мм в красивому і популярному кольорі RAl-7024.

  • Матеріал–сталь оцинкована (ГОСТ 14918-80) з полімерним покриттям.
  • Висота огорожі:  від 30 до 300 см;
  • Довжина: від 50 до 300 см;
  • Тип профілю: панель, 4 ребер жорсткості;

Одностороння модель забезпечує хорошу вентиляцію (при відсутності протягів і непоганого захисту від вітру). Також вона зберігає природне освітлення, але при цьому створює досить густу тінь, захищає від сильної спеки і сліпучих променів. При виробництві парканів «Ранчо» використовується високоякісна оцинкована сталь і полімерні покриття з гарною адгезією і стійкістю до вологи. Так що секції отримують відмінний захист від корозії мінімум на 25-30 років, а їх поверхня легко відмивається від будь-яких забруднень. Навіть через кілька років після установки паркан «Ранчо» буде виглядати не гірше нового.

Заповнення стулки воріт або хвірток ламелями “Ранчо” гарантує оптимальне поєднання малої маси і високої механічної міцності. Конструкція добре протистоїть експлуатаційним навантаженням, не деформується під власною вагою – при цьому для відкривання / закривання стулки не потрібно докладати зайвих зусиль.

Паркан “Ранчо” від заводу «Мехбуд» – це актуальне дизайнерське рішення в сучасному огородженні, завдяки якому Ваша ділянка нікого не залишить байдужим!

Замовити Продукцію